diumenge, 21 de gener del 2007

TURQUIA Juliol de 2005



El viatge a Turquia va ser l'inici d'un gran canvi per a nosaltres. Vam passar 4 dies fabulosos a Estambul, passejant per la Mezquita Azul i la rosa, per la vora del Bósforo, pels carrers del mercat d'espècies, pel Gran Bazar, agafant un vapor a Kadikoy i menjant a molt diverses paradetes del carrer. La gent molt amable i simpàtica, la ciutat interminable i preciosa.
El cinquè dia vam fer un tour guiat a la Capadoccia. Pel camí vam passar per Ankara a visitar el museu de les civilitzacions i abans d'arribar a Capadoccia, vam fer dues parades per la ruta de la seda i vam veure el llac salat.

1 comentari:

Lo freak de Badalona!!!! ha dit...

TURQUIYÉ, País de contrastos, moments de petita glòria, el sabor del lluç del bòsfor, els aromes dels mercats (en realitat, d'un gran mercat!), els teus ulls i els records, que tot i no ser presents, decideixen determinadament el futur sobre records, records sobre d'altres, com el testimoni d'uns edificis que canvien i es transformen de forma constant. La vida és transformació, moviment, milers de connexions que iluminen l'atzar de l'esdevenidor. T'estimo, cada dia més.