diumenge, 22 de juliol del 2007



Estic escandalitzada!!!!!!!!!!!!!
Quin escàndol, no se'm fa estrany que l'hagin censurat, encara s'han quedat curts, i a sobre, el que em fa més mal és que un dels polítics que ha sortit en defensa de la llibertat d'expressió ha estat ACEBES... jo que encara creia en el partit popular i ara que marxa el Piqué se'm tornen progres...quin país.
Bé, analitzem la imatge per veure realment el seu transfons pervertit, maquiavèlic i salvatge:
Per començar, quina postura més indecent, com s'atreveixen? No es veu molt clar que estan fent, però posats a interpretar pot tractar-se d'un grec (aquí hi ha clares al.lusions a la procedència de la reina i amb unes clares connotacions despectives i indecents) Sisplau, no hi havia prou en representar l'escena amb la postura del soldat de tota la vida?? Quines ganes de tocar la fibra i ofendre.
En segon lloc, aquest cul pelut ja no el porta ningú, la depilació per làsser està a la ordre del dia (Aquest cul és denigrant!!!)
I en tercer lloc i el més greu, la al.lusió al caràcter gandul del personatge en qüestió, com si mai hagués treballat...quina vergonya per al país quan tothom sap perfectament que va arribar a on va arribar amb la seva suor i el seu esforç, passant penúries i treballant de sol a sol... Aquest comentari és imperdonable...

En resum i com a conclusió...Això amb en Franco no passava