diumenge, 30 de març del 2008

Nous êtons à Paris!



Oh la la...ja estem a Paris. Hem arribat a les 21'40h a Beauvais amb Ryanair. Per anar al centre està molt ben indicat. Es compren els bitllets, que costen 13 € per persona i trajecte i l'autocar ens deixa a Porte Maillot 1'15h després. Agafem el metro, que per contra del que ens havien dit està molt ben indicat i arribem a la nostra parada, Blanche, al barri de Montmartre. Tenim algun problema per trobar l'apartament, però finalment el trobem i en Bertrand ens dona la clau i ens demana 200 € de fiança pel lloguer del pis. El piset està bé, petit però força pràctic i la zona immillorable, no està al centre, però té molt més encant. Sembla un poblet. Ens situem, mirem els plànols per l'endemà, ens mengem uns bocates que portem i a dormir que demà comença l'aventura.

1 comentari:

Anonymous ha dit...

Hola ! aqui estamos leendo su blog una amiga y yo,
le pedi que me ayuda a leer pensado que tenia que traducir del castillano al frances pero no ! es en catalan ! pas de problème ! se entiende muy bien, muy lindo el idioma!
muy simpaticas su fotos y commentarios (ojala que han recuperado los 200 euros con Jean Marie !! sino tienen que volver a Paris !)
à bientôt !

Bertrand