diumenge, 2 de novembre del 2008

Viatge per Europa



La nostra idea era començar per Suïssa amb una parella d'amics, fer una setmaneta i després seguir cap al Nord, cap al Sud o cap a on ens vingués de gust. Al final vam veure un munt de coses, vam deixar de veure altres que teníem mig pensades però va estar molt bé.
Pel que fa al pressupost bastant alt perquè Europa no és excessivament cara en comparació amb Catalunya però pensem que anant de càmping estem tot el dia fora i per tant esmorzem, dinem, berenem i sopem fora, ens prenem algo, comprem alguna cosa, alguna nit anem d'hotel i al final es gasta més que si haguéssim marxat a Sud Amèrica, però és un viatge molt recomanable perquè Europa és molt maca i cal veure-la amb llibertat. Ens queda molta Europa per veure però ja hem començat...
La ruta? Meiringen, Aldelboden, Gruyères, Fribourg, Bern, Jungfrau, Luzern, Thun, Brienz, Genève, Lausanne i Les catarates del Rhin a Suïssa. Àustria des del cotxe.  München, Baden-Baden i Buhl a Alemanya. Rotterdam, Gouda, Amsterdam i Breda a Holanda. Boom, Antwerpen, Willebroek, Gent i Brugge a Bèlgica. Strasbourg, Rouen, Ouistreham, Caen, Mont Saint Michel, Saint-Malo, Bordeaux i Toulouse a França... No està malament, oi??